Η Ελλάδα με τις πιο όμορφες Εκδρομές που ανταποκρίνεται  σε όλα τα γούστα των τουριστών που θέλουν να γνωρίσουν τα ανεξερεύνητα μνημεία και τις καλύτερες ομορφιές της. Θα σας αποκαλύψουμε μερικές αποδράσεις που θα μπορούσατε να διοργανώσουμε μαζί μερικές εκδρομές μαζί μας.
(1) Σαλαμίνα, είναι  γενέτειρα του Ευριπίδη
(2) Σέρρες, στο οχυρό του Ρούπελ, όπου έγινε ο μεγάλος αγώνας
(3) Κύθηρα, μια πρωτεύουσα στο χθες και του σήμερα  Ολόκληρη η Ελλάδα είναι στην οθόνη μας.  Η ταυτότητα, η ιστορία, τα αξιοθέατα και ότι άλλο μπορεί να σας ενδιαφέρει για λιγότερο και περισσότερο γνωστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς
(4) Η Αργολίδα διαθέτει παραλίες με ποικιλομορφία σπάνια για περιοχή της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακρογιαλιές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνες των νησιών της χώρας μας. Φυσικά, στο ερώτημα που εύλογα τίθεται ποια είναι η καλύτερη παραλία της Αργολίδας οι απαντήσεις διαφέρουν σε όλες τις εκδρομές μας.

(5) Λακωνία: Μυστράς, Μάνη, Μονεμβάσια και Ελαφόνησος
Μυστράς/Ταΰγετος, Μάνη, Μονεμβάσια και Ελαφόνησος. Δεν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα με τέσσερις προορισμούς αυτού του επιπέδου.

Ελάτε να οργανώσουμε  μια ορεινή απόδραση που θα σας κάνει να δείτε και να νιώσετε το χειμώνα αλλιώς, όπως πραγματικά είναι, μακριά από την πόλη . Ο χειμώνας μας περιμένει με αποκαλυπτικές εκδρομές και ομορφιές του γραφείου μας.