ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:
1η Ημέρα:
Αναχώρηση το πρωί για Αρτεμίσιο στάση για καφέ ,στη συνέχεια αναχωρούμε για το Γύθειο όπου θα γευματίσουμε το μεσημέρι. Αναχώρηση για την ΑΡΕΟΠΟΛΗ ,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα, και λιθόχτιστους ξενώνες. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για ΔΥΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Ιωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
2η Ημέρα :
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Λιμένι Μάνης είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό με ιστορία, παλιά πέτρινα σπίτια, ψηλά δέντρα και πανέμορφη θέα. Το Λιμένι είναι γνωστό και ως έδρα των Μαυρομιχαλαίων με γνωστή συνεισφορά στον απελευθερωτικό αγώνα του 1821 κατά των Τούρκων, θα επισκεφτούμε τον πύργο του Μαυρομιχάλη. Μετά από το Λιμένι θα αναχωρήσουμε για το παραδοσιακό χωριό Οίτυλο .Εκεί θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Μονής Δεκούλου.Το Οίτυλο είναι ένας παραδοσιακός οικισμός που μαζί με τις πέτρες που πάνω τους έχει ξεραθεί το αλάτι της θάλασσας ή έχει στάξει το λάδι της ελιάς αποφάσισαν να ζήσουν
οι Μανιάτες και το ‘χουν για καμάρι τους. Ανυπάκουοι, απότομοι στη συμπεριφορά, σκληροί στον χαρακτήρα και με βλέμμα που δεν χαρίζεται σε κανέναν, οι ιδιοκτήτες της πέτρας, άνθρωποι κι αυτοί με κουσούρια και αδυναμίες, έμαθαν στη στέρηση, στον πόνο και στον νου τους είχαν πάντα τον πόλεμο! Θα γευματίσουμε σε ταβέρνα της επιλογή σας και αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Αρεόπολη όπου θα διανυκτερεύσουμε.
3η Ημέρα:
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την όμορφη και ξεχωριστή ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, γνωστή και ως Μαλβαζία από την εποχή των Φράγκων που ήταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο. Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενα λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρουρίου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Επιστροφή στη νέα πόλη και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία επιστροφή στη ΣΚΑΛΑ με ενδιάμεσες στάσης για την Αθήνα.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:140€
ΔΙΚΛΙΝΟ:95€
ΤΡΙΚΛΙΝΟ:85

Περιλαμβάνονται:
Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Διαμονή σε Ξενοδοχείο με πρωινό

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

Δείτε Εδώ:ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  Προαιρετική ασφάλεια σε group πάνω από 8 ατόμων τιμή 10€ κατ΄άτομο