Τρίκαλα – Φενεός:

Αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των εκδρομέων του σαββατοκύριακου. Τα Άνω, Μεσαία και Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας είναι τρία όμορφα χωριά, σκαρφαλωμένα στι πλαγιές της Ζήριας, σε 1.000 μ. υψόμετρο.  Είναι η δημοφιλέστερη βάση για διαδρομές στη Ζήρια, αν και τα τελευταία χρόνια οι νέες επενδύσεις στο πάλαι ποτέ βουνό των φυσιολατρών φένονται εστιτά. Από τη Ρίζα και την Καρυά μέχρι την Γκούρα και το Πανόραμα Φενεού, δύσκολα θα βρείτε πλέον χωριουδάκι χωρίς ξενώνα. Ο Φενεός και η Γκούρα, το κεφαλοχώρι της περιοχής, στους δυτικούς πρόποδες της Ζήριας και με θέα μέχρι τον αντικρινό Χελμό, έχουν εξελιχθεί σε αυτόνομους προορισμούς για χαλαρά φυσιολατρικά Σαββατοκύριακα. Ο πανέμορφος Κάμπος του Φενεού, σπαρμένος με τα περίφημα φασόλια «βανίλια» και τα οπωροκηπευτικά, που πραγματικά δεν χορταίνεις να τον κοιτάζεις, στολίζεται από ήσυχα χωριουδάκια, διαθέτει μια αύρα ιστορίας που πάει πίσω στον Όμηρο.

Εκδρομές στα βουνά:

Από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, η ορεινή Αρκαδία . Πάντα ζωντανή, με πρωτοβουλίες όπως το δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών Mainalon Trail που την έχουν βάλει δυναμικά στο διεθνή χάρτη, φέρνοντας όλο και περισσότερους ξένους επισκέπτες το καλοκαίρι, έχει προτάσεις για όλους.

Από τα σοκάκια της  και της Δημητσάνας μέχρι  τους πιο απετητικούς επισκέπτες της Βυτίνας που ποντάρουν σε φύση και ησυχία, επιλέγοντας τους νέους οικολογικούς και προσωπικούς ξενώνες σε ανερχόμενα χωριά όπως το Ελληνικό ή η Ζάτουνα.

Επικοινωνήστε Μαζί μας
Τηλ: 210-5712 451 /210-8212 452