ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  8/07/2017
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση από  Σύνταγμα 7:30 και από το γραφείο μας Μετρό Ανθούπολης στης 8:00  με προορισμό τον Πόρο με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό. Συνεχίζουμε τον παραλιακό δρόμο για τον Γαλατά.
Θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για να περάσουμε στον Πόρο περιήγηση στο όμορφο νησί. Ο Πόρος, έχει μία εντελώς δική του αρχοντιά και μιαν ομορφιά, έτσι όπως, μπαίνοντας στο λιμάνι, σε κυκλώνει το πράσινο, με τις χρυσές αμμουδιές και τα πεύκα να κατεβαίνουν μέχρι το κύμα.  Η πρωτεύουσά του γοητευτική, νησιώτικη πολιτεία με διώροφα σπίτια, παραλιακά καφενεία, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια και τον πύργο με το ρολόι. Αναχώρηση από το Νησί θα περάσουμε το Λεμονοδάσος, Πόρτο Ύδρα ,Θερμήσια ,μια  στάση στη όμορφη Ερμιόνη για τον απογευματινό μας καφέ. Αργά το απόγευμα θα συνεχίσουμε για το Πόρτο Χέλι όπου θα διανυκτερεύσουμε στο Galaxy Hotel,τακτοποίηση στα δωμάτια και Δείπνο.
Δεύτερη Ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα μας περιμένει το Καραβάκι για την Ημερήσια κρουαζιέρα στις Σπέτσες και την Ύδρα. Ύδρα είναι ένα πανέμορφο νησί με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και μοναδική ατμόσφαιρα. Στην Ύδρα ως επισκέπτες θα εκτιμήσουμε την απουσία τροχοφόρων, θα περπατήσουμε στα σοκάκια του νησιού και θα απολαύσουμε τον καφέ του στο λιμάνι. Εξαιρετικά τα ταβερνάκια στα μικρά δρομάκια του νησιού.

Επόμενος προορισμό μας θα είναι οι Σπέτσες που  αξίζει να επισκεφτεί κανείς το Μουσείο των Σπετσών. Στεγάζεται στο αρχοντικό του Χατζηγιάννη Μέξη, ενός από τους ισχυρούς άρχοντες του νησιού κατά τη διάρκεια της Επανάστασης. Το διώροφο αρχοντικό κτίστηκε τα έτη 1795 – 1798.Το σπίτι της Μπουμπουλίνας είναι ανοικτό στο κοινό καθημερινά. Επιστροφή στο Πόρτο Χέλι οπού θα μας παραλάβει το πούλμαν για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται :

Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Galaxy
Πρωινό και ένα δείπνο
Εισιτήρια καραβιού για τον Πόρο
Μεταφορά με πούλμαν
Εισιτήρια κρουαζιέρας Σπέτσες – Ύδρα
Ασφάλεια
Φ.Π.Α  24%
Τιμή : μονόκλινου  115 €

Τιμή : δίκλινου         90€

Τιμή : τρίκλινου       80€

Κρατήσεις Θέσεων

Sergiani travel
ΤΗΛ: 210 5712452 – 210 8212452
Info@sergianitravel.gr