ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ:

Συγκέντροση στο Σύνταγμα στης 7:30 και Μετρό Ανθούπολης με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση στο Αρτεμήσιο. Προορισμός η Μονή Ελώνης στο Λεονίδιο για προσκύνημα. Μετά την επισκεψή μας στην Μονή θα αναχωρήσουμε για το παραδοσιακό χωριό του Πάρνωνα τον Κοσμά όπου θα γευματήσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα.
Η τρίτη μας στάση θα είναι στο Γεράκι όπου θα επισκευτούμε το Κάστρο. To κάστρο του Γερακίου είναι ένα φράγκικο κάστρο που εξελίχθηκε σε καστροπολιτεία, σε υψόμετρο 400μ στους πρόποδες του Πάρνωνα, σε σημείο που ήταν κατοικημένο από την προϊστορική εποχή. Άμεση αναχώρηση για την ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ για διανυκτέρευση  Δείπνο και ξεκούραση στο Ξενοδοχείο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την όμορφη και ξεχωριστή ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, γνωστή και ως Μαλβαζία από την εποχή των Φράγκων που ήταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο. Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενα λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρουρίου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Επιστροφή στη νέα πόλη και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία επιστροφή στη ΣΚΑΛΑ με ενδιάμεσες στάσης για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με Πούλμαν
Συνοδό του Γραφείου μας
Ξενοδοχείο 3*
Πρωινό και ημιδιατροφή σε μπουφέ
Μονόκλινο 75€
Δίκλινο 60€
Τρίκλινο 55€

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης
Τηλ: 210-5712 451/ 210-8212 452
Mail: info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr

Δείτε Εδώ:  ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  Προαιρετική ασφάλιση σε group πάνω από 8 ατόμων τιμή 10€ κατ΄άτομο