ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 24/12/2017

1η  ΗΜΕΡΑ: ΠΛΑΣΤΗΡΑ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Αναχώρηση απο το γραφείο μας Sergiani Travel  Μετρό Ανθούπολης στις  7:00 και Σύνταγμα 07: 30 με προορισμό την Λίμνη Πλαστήρα και ενδιάμεση στάση στη Λαμία για καφέ.  Συνεχίζουμε για την κλασική διαδρομή Δομοκό Καρδίτσα, για την Πλάζ Λαμπερού για το μεσημεριανόμας φαγητό, βόλτα στο Φράγμα για φωτογραφίες και στη συνέχεια για την Καλαμπάκα στο Ξενοδοχείο διαμονή και εορταστικό Δείπνο.

2η  ΗΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ .  Στη συνέχεια μία πρώτη γνωριμία με την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς με τις 72 εκκλησίες και τα περίφημα αρχοντικά .Τα αρχοντικά είναι φτιαγμένα από κόκκινο πηλό, με στέγες από καλάμια, ξύλα και κεραμίδια, αλλά σχεδόν καταρρέουν,  με την παραδοσιακή πλατεία, τα αιωνόβια πλατάνια και τις δώδεκα πέτρινες βρύσες αλλά και την απίστευτη θέα στη λίμνη  της Καστοριάς. Αργά το απόγευμα θα γυρίσουμε στο Ξενοδοχείο για διανυκτέρευση, προερετική έξοδο σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική.

3η  ΗΜΕΡΑ: ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για  το μουσείο Φυσικής Ιστορίας Καλαμπάκας  ΠΡΟΕΡΕΤΙΚΑ και στη συνέχεια για τα ΤΡΙΚΑΛΑ  το χωριό του Αη Βασίλη. Η πόλη γιορτάζει το πιο μεγάλο και παραμυθένιο Πολικό Εξπρές.  Με πολλές πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ. ( το σπίτι του Αη Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της Plan Toys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι και άλλα  πολλά). Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για την Αθήνα.

                 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

4*Famissi Eden 

ΔΙΚΛΙΝΟ

150€

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ

140€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

180€

             ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πούλμαν.
 • Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις – σε ξενοδοχείο 4* Famissi Eden 
 • 2 πρωινό (σε μπουφέ). (1 Εορταστικό Δείπνο Ρεβεγιόν)
 • Συνοδός.
 • Φ.Π.Α.24%
 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
  Τηλ: 210-5712451/210-8212452
  Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
  Μετρό Ανθούπολης
  info@sergianitravel.gr

  www.sergianitravel.gr