ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ:
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί από Μετρό Ανθούπολης και Σύνταγμα με προορισμό την Γλύφα.
Θα επιβιαστούμε στο κρουαζερόπλοιο στης 0:820 το πρώτο νησί θα είναι η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ για μπάνιο θα παραμείνουμε δυομησι ώρες. Η σημερινή Νήσος Αλόννησος έλαβε αυτό το όνομα στα πρώτα χρόνια της απελευθέρωσης της Ελλάδας  επί Βασιλέως Οθωνα , το 1838 Μ.Χ, με πρόταση του τότε υπουργείου Εσωτερικών και αντικαθιστώντας το προηγούμενο όνομα του νησιού Λιαδρόμια η Λιοδρόμια ή Χιλιοδρόμια, και δεν ταυτίζεται γεωγραφικά με την Αλόννησο των αρχαίων.
Επόμενος προορισμός το νησί της ΣΚΟΠΕΛΟΥ όπου θα παραμείνουμε δυομησι ώρες. Το νησί της Σκοπέλου χαρακτηρίζεται από τα πυκνά δάση και το γαλάζιο της Θάλασσας, για αυτό και στις 5/7/97 ανακηρύχθηκε επίσημα ως  πράσινο και γαλάζιο νησί  από τον διεθνή οργανισμό Βιοπολιτικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της έκτασης του νησιού (άνω του 67 %) καλύπτεται από παρθένο πευκοδάσος. Ένα δάσος που όταν επισκεφτείτε τη Σκόπελο θα χρειαστεί και τη δική σας αγάπη, φροντίδα και προσοχή για να παραμείνει όπως είναι. Αργά το απογεύμα θα επιστρέψουμε στο Λιμάνι της Γλύφας και διανυκέρευση στο Ξενοδοχείο.

ΔΕΥΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα πάρουμε το κρουαζιερόπλοιο για την πιο όμορφη παραλία των Κουκουναριών  θα παραμείνουμε δυομησι ώρες για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα καταπράσινα νερά. Επόμενη στάση θα είναι στο κέντρο της Σκιάθου. Θα έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι.

Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 17:00 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με καινούργια happenings μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 19:00, όπου και φτάνουμε στην όμορφη Γλύφα. Διανυκτέρευση και ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα ξεκηνήσουμε για τα καμένα βούρλα για μπάνιο φαγητό ριλάξ , όσιοι επυθημούν θα πάρουν το βενζινόπλοια για να μεταββούν στα ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ ή στις ΣΕΙΧΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ .
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ 
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ 
ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 16 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ: 210-8212452/ 210-5712451
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr