Sergiani Travel
ΜονοήμερεςΚρατήσεις απευθείας από το γραφείο

Από 15€ Εκδρομή στον Βοτανικό Κήπο του Ζέλιου, Ναύπακτος, Μονοήμερες Ανοιξιάτικες Εκδρομές για Μικρούς και Μεγάλους

από 25
1 φωτογραφία
Από 15€ Εκδρομή στον Βοτανικό Κήπο του Ζέλιου, Ναύπακτος, Μονοήμερες Ανοιξιάτικες Εκδρομές για Μικρούς και Μεγάλους

Περιγραφή

Εκδρομή στον Βοτανικό Κήπο Ζέλιου και Ναύπακτο. Φυτά, βότανα και ιστορικό λιμάνι μία ημέρα. Κλείστε στο Sergiani Travel. Κλείστε θέση σας τώρα!

Καλό να ξέρετε

Τιμή
από 25€

Συχνές ερωτήσεις

Πώς κάνω κράτηση για την εκδρομή «Από 15€ Εκδρομή στον Βοτανικό Κήπο του Ζέλιου, Ναύπακτος, Μονοήμερες Ανοιξιάτικες Εκδρομές για Μικρούς και Μεγάλους»;

Μπορείτε να κλείσετε θέση απευθείας από αυτή τη σελίδα ή τηλεφωνικά στο γραφείο μας. Θα λάβετε γραπτή επιβεβαίωση με όλα τα στοιχεία της εκδρομής μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση.

Πόσο κοστίζει η εκδρομή και τι περιλαμβάνει η τιμή;

Η τιμή ξεκινά από 25€ το άτομο και περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν και τη συνοδεία του γραφείου. Εισιτήρια σε χώρους επίσκεψης, γεύματα και προαιρετικές δραστηριότητες δεν περιλαμβάνονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στο πρόγραμμα.

Τι ισχύει για τις ακυρώσεις;

Για ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας επικοινωνήστε με το γραφείο το συντομότερο δυνατό. Όσο νωρίτερα μας ενημερώσετε, τόσο πιο εύκολα τακτοποιούμε την κράτησή σας ή σας προτείνουμε άλλη αναχώρηση.

Παρόμοιες εκδρομές

Δείτε όλες →