Αναχώρηση το πρωί με το πούλμαν και με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση/καφέ, κατευθυνόμαστε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 1.600μ. στις τοποθεσία Κελάρια. Στο κέντρο λειτουργεί καφετέρια για να απολαύσουμε τον καφέ μας ή ένα ζεστό ρόφημα.
❗❗Για λόγους ασφαλείας των επιβατών, σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι/πάγος) ή διακοπής της κυκλοφορίας από την Τροχαία, ο τελικός προορισμός της εκδρομής θα τροποποιείται μέχρι την Αράχωβα.❗❗
Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την όμορφη και γραφική Αράχωβα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά), καφέ και βόλτα στα όμορφα σοκάκια. Η Αράχωβα είναι μια ορεινή γραφική κωμόπολη χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 950 μέτρων. Ένας παραδοσιακός οικισμός με όμορφα πέτρινα σπίτια, στενά σοκάκια, πηγές και καθαρός αέρας είναι τα πρώτα χαρακτηριστικά της Αράχωβας, που συναντά κανείς φτάνοντας εκεί. Περπατήστε μέσα στην κωμοπόλη και θαυμάστε την αρχιτεκτονική των παλιών σπιτιών με τους πετρόχτιστους τοίχους και τις παραδοσιακές κεραμοσκεπές. Στον κεντρικό δρόμο θα βρείτε δεκάδες μαγαζιά με χειροποίητα ζυμαρικά (χυλοπίτες, τραχανά), μέλι Παρνασσού και παραδοσιακά υφαντά (χαλιά και στρωσίδια).
Επιστροφή στην Αθήνα το απόγευμα με ενδιάμεση στάση.







