Μονοήμερη εκδρομή στην Παναγία Μαλεβή και Άγιο Πέτρο Κυνουρίας από Αθήνα. Προσκύνημα και φύση στην Πελοπόννησο. Κλείστε στο Sergiani Travel!
ΠολυήμερεςΚρατήσεις απευθείας από το γραφείο
Μονοήμερη εκδρομή Παναγία Μαλεβή – Άγιος Πέτρος Κυνουρίας
από 20€
Περιγραφή
Καλό να ξέρετε
Τιμή
από 20€
Συχνές ερωτήσεις
Πώς κάνω κράτηση για την εκδρομή «Μονοήμερη εκδρομή Παναγία Μαλεβή – Άγιος Πέτρος Κυνουρίας»;
Μπορείτε να κλείσετε θέση απευθείας από αυτή τη σελίδα ή τηλεφωνικά στο γραφείο μας. Θα λάβετε γραπτή επιβεβαίωση με όλα τα στοιχεία της εκδρομής μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση.
Πόσο κοστίζει η εκδρομή και τι περιλαμβάνει η τιμή;
Η τιμή ξεκινά από 20€ το άτομο και περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν και τη συνοδεία του γραφείου. Εισιτήρια σε χώρους επίσκεψης, γεύματα και προαιρετικές δραστηριότητες δεν περιλαμβάνονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στο πρόγραμμα.
Τι ισχύει για τις ακυρώσεις;
Για ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας επικοινωνήστε με το γραφείο το συντομότερο δυνατό. Όσο νωρίτερα μας ενημερώσετε, τόσο πιο εύκολα τακτοποιούμε την κράτησή σας ή σας προτείνουμε άλλη αναχώρηση.







